söndag 22 februari 2009

blandade kannslor

sitter nu pa ett internet cafe med solnedgang och palmer utanfor mitt fonster.. Funderar lite pa hur denna vecka har varit.. Lite av en besvikelse men anda inte, har ju haft mycket roligt aven om man har varit besviken pa manga saker. Som stallet vi bor pa, ett inte for fracht hus med runt 20 studenter, annie och jag har ett rum pa overvaningen med killarna, ca tio killar, de flesta fran tonga, en o nara Samoa. De ar det inget fel pa jatte trevliga killar. Men att dela 1 dusch och 2 toaletter med tio andra personer ar inte det lattste, offtast upptaget, slut pa papper eller tval och var hyresvard ar inte den snabbaste pa att fylla pa.. Dyrt ar det oxa trots att vi delar pa allt forutom en lite kyl vi har pa varat rum.. 160 tala i veckan och vi hade raknat med hundra. 1 tala ar ca 3 svenska kronor. Pluss att hon ville ha 600 tala i depostion om vi inte skulle skota oss eller natt liknande. Och da fortfarande de har 160 i veckan, vilket skulle innebara att vi inte skulle ha nagot kvar att leva pa efter alla rakningar... Sa vi letar annat som ni kanske forstar, forhoppningsvis hittar vi nagot i veckan, de ar ratt manga larare osv pa skolan som vet om var situation som hjalper oss att leta.

Nar Annie och jag skulle in till stan i veckan pa kvallen for att ata nagot holl vi sjalva pa att bli mat.. Vi gick fobi en tomt och helt plotsligt var det en hund jatte nara Annie sa jag skrek till som tur var for hon hade inte sett den och den var valdigt aggresiv och var pa vag att hugga, men vi lyckades skramma ivag honom efter att han hade forsokt attackera igen. Var en Samoansk kvinna som gick lite fore oss som hade tva sma barn varav ett av dom gick, hade kunnat ga illa det dar.. men kvinnan hjalpte oxa till att skramma ivag den. Tur att ingen blev biten iaf..

Imorgon ar det ingen skola sa da ska jag forsoka hitta ett par nya flipp flopp for en av mina blev uppaten av Iosefas familjs hundvalp. Den var sa sot sa man kunde inte bli arg pa den.

Inga kommentarer: