söndag 21 december 2008

ett intyg klart

Har nu fått intyget av Helen, det är det som säger att vi har fått stipendiet. Så då är bara intyget från Samoas skola kvar..

Har även upptäckt en problem i VISUM ansökan. Att det står att man ska betala 300 dollar (WST dollar tror jag det hette).. Ett problem är att vi inte vet hur mycket det är i svenska kronor. Men där kom Annie på en lösning och det är att dom drar det direkt från kontot, hade ju varit smidigt. Annars kommer vi till det andra problemet och det är att dom inte hade skrivit något konto nr. Men vi ska ringa och mejla folk som vet lite mer än vi så fort vi kan.

4 kommentarer:

Hattcarl sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hattcarl sa...

funkade ju inte haha...men hittade en converter som sa att 300 WST är 6966 SEK. Vet inte om det stämmer, men det där borde ju banken kunna fixa lätt som en plätt!

Sirie sa...

Pratade med Annie om hur mycket det var i Svenska kronor och hon hade kollat upp det, jag tror hon sa runt 2:50kr gick på 1 WST dollar så det borde bli.. ca 750 svenska kronor = 300 WST dollar.

Hattcarl sa...

haha, ja. 7000 låter ju jävligt fel faktiskt...skulle ju vara en av världens dyraste valutor då haha. Tur det inte va så :-)